Aika kuluu nopeasti ainakin taalla. Aamupalat nautitaan edelleen meresta nousevaa aurinkoa ihaillen ja toihin lahdetaan kiireettomasti.

Blogia olen yrittanyt paivittaa viimeksi tanaan aamulla, sain aikaiseksi ihan kivan jutun mutta.. vuodatus ei toimi kunnolla ipadilla. Tai sitten yhteys jota kaytan on liian hidas. Tai sitten vuodatin liikaa. Elina ainakin mutisee etten anna hanen lukea mita kirjoitan ennenkuin tuikkaan kaiken avaruuteen. No mitas lahti mukaan, tama on totuuden torvi ja tahan ei sensuuri iske! Kaikki saa lukea tekstin vasta valmiina.

Eilinen oli paiva jolloin me kavelimme ja kavelimme ja kavelimme.Ulkoilutimme muutamaa asiakasta ja koiraa. ymmm on siis ihmisia jotka hankkivat koiran eivatka sitten itse kayta sita ulkona, eihan siina mitaan jos hankkisi sitten ulkoiluttajan sille.. Meillehan ei sellainen kuulu, koiria osaan kylla ulkoiluttaa. Tarjalla ei taida olla siita hirveasti kokemusta, taidetaan laittaa hanet asialle seuraavaksi ;) Toiden jalkeen lahdimme suunnistamaan Miramar ostoskeskukseen! Jos joku viela joskus hikeentyy kun ajaa vaarin ja joutuu kaantymaan (siis pyorittamaan vahan enemman rattia) takaisin niin se saa kylla vinon hymyn huulilleni. Me nimittain kavelimme useammankin kerran jonnekin jonne ai ehka olisi kannattanut kavella, tarkastelimme karttaa, palasimme takaisin ja kavelimme taas jonkun mutkan. Matkalla tormasimme Fuengirolan infoon josta matkaamme lahti passit eroottiselle Tapas kierrokselle! Ensimmainen leimahan taytyi heti hankkia. Kahdella eurolla Tapas + olut/viini, meleko halpaa! yritan lisata kuvia niista ja matkastamme ostoskeskukseen.

Toissa on ollut pari kiireistakin paivaa. Tanaan olemme ulkoilluttaneet muutamaa asiakasta. yhedan asiakkaan kanssa kuljimme kahvilaan, saimme maistaa elamamme ensimmaiset churrokset. Mikas niita oli nauttiessa auringon paisteessa ja ihmisia seuratessa. Kylla tama on elamaa.. vai onko??

Pahempia mokia ei toistaiseksi ole tapahtunut. Minun nena kylla punoittaa viela ja siina on kuhmu, Tarjan otsa on kunnossa.

Vuokraemanta halusi laitattaa meille ilmalampopumpun, siihen ei suostuttu.. Sen verran on jo opittu tasta elamantavasta etta mikaan ei tapahdu heti eika nopeasti. Lammitustahan meilla ei ole vaikka Rantakylan sivuilla (josta asunnon vuokrasimme) niin luvattiin, siella sanottiin etta sahkopatterit ja kesalla 2013 asennettu ilmalampopumppu. No eikohan me saada irtopattereita kun kylmyys hiipii asuntoomme. Toivottavasti saamme kuitenkin viela pitkaan nauttia aamupalan parvekkeella ja kulkea ilman sukkia ja takkia toihin.