Meitä nuhdeltiin... Espanjalainen siivooja, vanhempi rouva toi meille lisää peitteitä ja opasti meitä puhumaan hiljaisella äänellä aamuisin! Illalla saa puhua kovalla äänellä mutta ei aamulla (klo 7.30). Tunnustettakoon että ehkäpä me sitten keskustelimme aamupalaa laittaessamme liian kovalla äänellä. Jostain kuului kovaa jyskytystä mutta Tarja sanoi jonkun tekevän remonttia. Se oli sittenkin tarkoitettu meille... Huomenna kuiskaillaan ihan varmasti, sen verran arvovaltainen se pieni nainen oli!

Tänään oli ensimmäinen työpäivä, se sujui hyvin. Saimme oman työpuhelimen jolla sovimme asiakkaiden kanssa kotikäynneistä. Saamme sopia ja suunnitella oman aikataulumme melko pitkälle itse. 

Sitten on vielä pakko kertoa parvekkeen lasiovista... Ne ovat lattiasta kattoon ja erittäin PUHTAAT! Minä törmäsin niihin viikonloppuna kaksi kertaa, onneksi oli lautanen kädessä säästyin siis mustelmilta. Tarja löi siihen tänään otsansa, sitä on ilta tässä ihmetelty ja odoteltu mustelman/kuhmun ilmaantumista. Sitten oli taas minun vuoro törmätä lasiin, nenä edellä... Nyt sitten odotellaan millainen mustelma/kuhmu minulle nenukkaan nousee. Mielenkiintoista on huomenna aloittaa toinen työpäivä sen näköisinä että asiakkaille herää kysymys missähän ne hoitsut ovat edellisen illan viettäneet..

pyydän myös anteeksi kirjoitusvirheitä jne. Tämä netti tökkii todella kovasti. Mistään kolmegee tai neljägee yhteyksistä saa täällä vain haaveilla! Tai voi myös olla mahdollista että vuodatusblogin kirjoittaminen tökkii kun käytän ipadia. Tiedä häntä, joka tapauksessa en palaa korjaamaan kirjoitusvirheitä. Se jolle tekee pahaa lukeminen poistukoon täältä pikapikaa! 

Tässä muutamia kuvia, Elina kuuntelee naapureita ja kypsivistä avocadoista ja ja ja..

 

image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpg